KELLETER OVER MIJ nw

Over mij

KELLETER PORTRET OVER02 Ieder mens is uniek, toch vertonen we in bepaalde situaties allemaal hetzelfde gedrag. Uit het werken met mensen haal ik mijn voldoening. Daar zit mijn passie.

Mijn loopbaan is begonnen als HRM manager waar ik veel en vooral ook een veelzijdige ervaring heb opgedaan op het gebied van arbeidsverhoudingen. Vervolgens was ik ruim tien jaar werkzaam bij Vakbond de Unie en als vakbondsbestuurder / onderhandelaar nauw betrokken bij de totstandkoming van diverse cao’s.
Ik heb mij door de jaren heen toegelegd op de coaching / ondersteuning en het trainen van ondernemingsraden en directies op het vlak van medezeggenschap. Zo werd ik steeds meer de intermediair in het complexe medezeggenschapsveld van tegengestelde belangen.

Als professional heb ik ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende opdrachten voor organisaties en ondernemingsraden, in het bijzonder bij reorganisaties en veranderprocessen. Begeleiding van deze processen heeft mij steeds meer geleerd dat de mens in dit alles dé bepalende factor is. Met deze aanloop kan het bijna niet anders dat de mediator in mij zich steeds meer ging profileren. Het ondersteunen van partijen in een conflictsituatie is een bijzondere manier van verbinden van mensen. Het leren van een conflict, het conflict als bron van innovatie en zelfreflectie is een waardevol uitgangspunt. In mijn huidige rol combineer ik trainingen en coaching van ondernemingsraden met training op het vlak van Geweldloze Communicatie (M. Rosenberg) én ik werk als mediator, zowel in familie-systemen als ook in de zakelijke omgeving waar ik bemiddel bij arbeidsgeschillen.

Ik heb een heerlijk gezin met twee fantastische (studerende) kids waar ik apetrots op ben. Verder rijd ik motor (1200 GS), pingel ik graag op de gitaar en geniet ik van mijn vrienden.

MEDIATION

MEDIATION
Een mediator ondersteunt in het
proces om te komen tot een voor
beide partijen goed resultaat.

MEDEZEGGENSCHAP

MEDEZEGGENSCHAP
Veel ondernemers en OR leden
worstelen met het goed invulling
geven van medezeggenschap.